Camartsen gaat wereldwijd

Camartsen is vooral bekend in Nederland. We merkte dat er ook veel aanvraag voor is in het buitenland. We zijn een online onderneming dus je zou denken dat dit gemakkelijk zou gaan. Echter hebben we veel vergunningen nodig om dit te realiseren. We hebben dit in een aantal landen vooral elkaar gekregen. Zo kan Camartsen nu ook te werk gaan in Duitsland, Belgie en Curacao. We hebben hier maanden aan gewerkt.

Gespecialiseerde artsen in het buitenland

Er zijn nu gespecialiseerde artsen die ook Duits spreken. Hierdoor kunnen we onze markt verbreden. Dit betekent ook dat we nog meer mensen kunnen helpen en voorzien van onze diensten. Tot nu toe hebben we vele mensen geholpen en dit wordt alleen maar meer. Camartsen is super gemakkelijk voor iedere burger. Je kan gemakkelijk contact opnemen met onze assistenten. Zij zullen je verder door verbinden naar de juiste arts. Hiervoor moet je een afspraak maken.

Curacao heeft ook veel vraag naar online artsen. Het is een klein eiland maar mensen vinden een online arts toch erg fijn. Je kan bij ons terecht voor kleine en grote gevallen. Als het echt urgent is dan wordt u doorverwezen naar het ziekenhuis natuurlijk. Wij zijn enkel online bereikbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een foto van een wond door te sturen en dan bekijken wij wat het precies is. Wij merkte vooral dat er veel aanvraag is van studenten. Studenten zijn niet bekend op het eiland en vinden het dan fijn om online geholpen te worden. Ze hoeven hiervoor dus hun studentenhuis niet uit. Dit geeft de studenten een fijner gevoel.

Camartsen is blij dat we nu nog meer mensen kunnen helpen. Wij zetten ons in voor iedereen.

Om te weten te komen wat we niet doen als online artsen kunt u hier klikken. Wij willen iedereen graag helpen maar niet alles is mogelijk online.