VEILIGHEID EN KINDEREN

VEILIGHEID

De artsen die bij camartsen zijn aangesloten zijn geneeskundigen die ook een gewone huispraktijk beoefenen. Ook kunt u op de website van camartsen.nl homeopathie artsen vinden als u daar behoefte aan heeft.

De homeopathie artsen zijn homeopathische geneeskundigen met een universitaire opleiding en worden evenals de normale artsen door VGN en VHGN gecontroleerd zodat u er verzekerd van kunt zijn een veilig consult te krijgen.

 

KINDEREN

Camartsen heeft een speciaal praktijkuur voor kinderen waar kinderartsen hun tijd besteden om een consult aan uw kind te geven zonder op het praktijk aanwezig te zijn. Dit is vooral een fantastische oplossing voor kinderen die angst hebben van dokters. Op deze wijze kunnen de kinderen een normaal en rustig gesprek aangaan met de arts en de klacht makkelijker oplossen u dient als ouder hierbij wel aanwezig te zijn.

Soms is het voor kinderen moeilijk om naar de arts te gaan. Dit wordt opgelost door camartsen omdat het consult via webcam gebeurt en waarbij er vaak ook spelletjes met de kinderen worden gedaan om het zo normaal mogelijk te laten verlopen. De kinderen die een consult ontvangen van camartsen zijn zich vaak niet eens bewust dat ze bij de arts aanwezig zijn en waardoor de behandeling in de meeste gevallen veel beter verloopt.