WAT HEB JE NODIG

Om in aanmerking te komen voor een consult online bij camartsen.nl hebt u eigenlijk niet meer nodig dan een geldig ID en eventueel je zorgnummer als camartsen door uw zorgverzekering wordt opgenomen. U dient een account aan te maken met de geldige gegevens van uzelf of de patient waar het consult voor bedoelt is. Hebt u minderjarige kinderen en wilt u hier een consult voor? Dan dient u uw eigen gegevens hiervoor in te vullen. Er worden geen consulten gegeven aan ander personen dan degene van welke de naam op het account staat vermeld tenzij het minderjarigen zijn.

Voor de recepten krijgt u en code die via email naar u verzonden wordt. U dient hiervoor de naam en plaats van uw apotheek door te geven daar deze code ook naar uw apotheek zal worden verstuurd. Deze code kunt u eenmaal gebruiken. U dient dus een nieuw recept aan te vragen wanneer het medicijn onvoldoende is. Dit kunt u direct bij uw huisarts via camartsen doen ofwel via het huispraktijk in de plaats waar u woonachtig bent.

U kunt bij camartsen zo vaak een consult aanvragen als u wilt zowel met uw eigen huisarts als andere artsen die online aanwezig zijn op dat moment. Minderjarigen dienen voor consult bijgestaan te worden door een van de ouders of voogd.

Het kan voorkomen dat uw huisarts met een consult bezig is of een wachtlijst heeft en er een paar personen u voorgaan. Hiervoor kunt u twee dingen doen. U kunt online blijven en zich aansluiten op de wachtlijst of u kunt een afspraak maken voor een later tijdstip. Als u een afspraak maakt dient u er wel rekening mee te houden dat bij een no-show het consult zonder enige uitzondering in rekening zal worden gebracht.