HOE WERKT HET?

Hebt u zojuist een ongelukje gehad maar kunt niet direct bij uw arts terecht? Bent u onderweg en voelt u zich plots niet goed? Dan kunt u contact opnemen via webcam met een van de vele aangesloten artsen die u via internet een consult kunnen geven en een recept voor kunnen schrijven.

Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken op de website van camartsen.nl en de arts op te zoeken waarvan u een consult wil ontvangen. Mocht de arts die u zoekt op dat moment niet aanwezig zijn dan kunt u altijd een arts raadplegen die op dat moment wel online aanwezig is.

Bij camartsen bent u niet verplicht perse een consult aan te vragen bij uw gebruikelijk huisarts. U kunt dus ook een consult doen bij de arts waar u zich op dat moment het beste bij voelt. Als u eenmaal de arts hebt gevonden waar u een consult van wilt ontvangen dan geeft u een klik en wordt u direct overgebracht naar onze webcam waar u de arts dan kunt raadplegen.

Aan deze consulten zijn natuurlijk ook kosten verbonden, controleer uw zorgverzekering om te bekijken of camartsen hierin is opgenomen anders kunt u deze consulten ook direct online betalen met de verschillende betalingsmethodes die we hiervoor beschikbaar hebben.

Ook kunt u de app van camartsen downloaden. Op deze manier hebt u altijd een arts binnen handbereik waar u ook bent. Bent u in het buitenland? Dan kunt u via camartsen gemakkelijk een veilig consult aanvragen met een Nederlandse huisarts die u graag verder zal helpen.

Voor de recepten en voorschriften wordt een code via email naar u verzonden die u eenmaal kunt gebruiken bij uw apotheek. Deze code kunt u ook terug vinden in uw account.