Geisha en Cam-Artsen

Geisha heeft inmiddels de nieuwe wintercollectie voor stoere tienermeiden in de verkoop. Dit merk heeft zijn uiterste best weer gedaan om er voor te zorgen dat de jonge dames volgens de laatste trendy looks gekleed kunnen gaan met de meest fashion outfits. Om het voor de ouders van tienermeisjes wat gemakkelijker te maken heeft camartsen.nl een leuke actie in petto. Dit betekent dat wanneer je een online consult bij camartsen.nl aanvraagt van ons een kortingscode krijgt die je bij Geisha kunt gebruiken voor de aankoop van een leuke outfit uit de nieuwe wintercollectie.

Hiervoor hoef je jezelf alleen aan te melden en een consult aan te vragen om voor deze actie in aanmerking te komen. De kortingscode zal na het consult direct naar je email verzonden worden zodat je er onmiddellijk gebruik van kunt maken. Ben jij de trotse vader of moeder van zo´n jonge fashion girl die zich net te groot voelt voor kinderkleding? Neem dan een kijkje bij amazingkids.nl en bekijk wat geisha allemaal in huis heeft om jouw dochter te verrassen met de mooiste outfits voor het aankomende seizoen.

Naast de spijkerbroeken waar het Geisha merk voor bekend staat zijn de jassen en T-shirts de toppers. Ontworpen in mooie kleuren en fantastische prints is dit een geliefd merk onder de jonge fashion girls. De vesten en chenille truien blijven dit jaar ook niet achter bij Geisha en zijn vervaardigt in superzacht krimpvrij materiaal die bovendien lekker warm zijn. Je kunt maar één kortingscode per aankoop gebruiken en deze wordt direct in je winkelmandje berekend. Voor meer informatie over deze actie kun je terecht op Amazingkids.